Середа

20.02.2019

11:16

zg_ostroh@ukr.net, або zg_ostroh@i.ua
тел. 036-54-2-26-04
+38-097-500-20-81, 095-87-95-277 або 093-840-10-72

Передплата на газету "Замкова гора" не закінчується ніколи! (для ознайомлення натисніть мишкою)

А какао любить порцеляну
Свої секрети є в кожної господині. Зібрані разом, вони стають цілою енциклопедією кухні, яка напевно стане в нагоді багатьом.


Какао зберігають у порцеляновому посуді, в паперовій коробці воно втрачає аромат.

Свіжий хліб краще різати розігрітим ножем – він не буде кришитися.

Свиняча печеня покриється хрусткою скоринкою, якщо за 10 хвилин до готовності побризкати її солоною водою або пивом.

Оболонка з сосисок зніметься легше, якщо їх ненадовго покласти в холодну воду.

Морква стане смачнішою, якщо під час готування додати до неї трохи яблучного соку.

Галушки не розваляться при варінні, якщо додати столову ложку картопляного борошна на літр рідини.

Не соліть печінку перед тим, як її смажити: вона буде жорст­кою. Краще всього за кілька годин до готування залити її молоком.

Котлети стануть смачнішими, якщо покласти у фарш не сиру цибулю, а обсмажену.

Оливкова олія довше збережеться свіжою, якщо покласти в пляшку шматок цукру.
Просмотров: 304 | Добавил: Zamkova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]