Вівторок

23.04.2019

22:00

zg_ostroh@ukr.net, або zg_ostroh@i.ua
тел. 036-54-2-26-04
+38-097-500-20-81, 095-87-95-277 або 093-840-10-72

Передплата на газету "Замкова гора" не закінчується ніколи! (для ознайомлення натисніть мишкою)

Шурпа по-острозьки
В одному з номерів газети прочитав холостяцький рецепт приготування яєшні. Пропоную такий же простий рецепт приготування картоплі.

Чищену картоплю ріжу, як для смаження, можна трошки більшими шматками. Варю до напівготовності. Потім додаю приправу «Мівіна», можна рибну, можна курячу.

Паралельно готую приправу для страви. Сало нарізаю дрібними шматками, якщо є м’ясо, ковбаса, бажано копчена, також кидаю їх в пательню. Трошки підсмажую, щоб підрум’янилось сало і м’ясо. Додаю все до картоплі. Знову доводжу до кипіння, додаю сіль та інші спеції до смаку. Води зливаю небагато так, аби вийшло щось середнє між пюре і супом. Багатьом моїм колегам, знайомим ця страва подобається. Вона ситна, має особливий смак, головне – компоненти ті ж, а не приїдається. Експромтом назвав цю страву «Шурпа по-острозьки».

Смачного!

Василь ПАНАСЮК
Просмотров: 220 | Добавил: Zamkova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]