Вівторок

23.04.2019

20:54

zg_ostroh@ukr.net, або zg_ostroh@i.ua
тел. 036-54-2-26-04
+38-097-500-20-81, 095-87-95-277 або 093-840-10-72

Передплата на газету "Замкова гора" не закінчується ніколи! (для ознайомлення натисніть мишкою)

З Різдвом Христовим!
Хай Різдво
З тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя, радості багато,
Хай смачна кутя
Вам вдасться,
Хай в сім’ї панує щастя.
Щоб весела коляда
В хату радість
принесла.












Христос народився! Славимо Його!

Дорогі браття і сестри!

Сердечно вітаю вас зі світлим і сповненим радості святом Різдва по плоті Господа Бога і Спаса нашого Іісуса Христа!

Таємниця Божественного втілення залишається незбагненною для людського розуму, але вона докорінно змінила світ і людину. Народження Сина Божого принесло у світ велику радість. Зраділи небо і земля, що прийшов час і здійснилося давнє пророцтво. Так, згідно з пророчими провіщеннями – Народжений перед віками вище небес народжується у часі на нашій землі, щоб дарувати нове народження людям і оновлення світові.

Мир на весь світ несе народжений у Віфліємі і покладений в ясла наш Спаситель. Про цей благодатний мир, внутрішній, духовний, про збереження його в наших серцях безустанно молиться Церква Христова, яка не перестає молитись і за мир зовнішній, мир між людьми, згідно заповіді Христової: «Мир між собою майте» (Мр. 9,50), благословляючи всіх і кожного.

Постараємось своїм життям заслужити цей мир і молімось, щоб народжений Христос Господь був з нами, щоб ми не переставали віддавати славу Богові; щоб ми були гідними принесеного Христом на землю нашу Божого благовоління.

У ці святі й урочисті дні сердечно вітаю вас із Різдвом Христовим та Новоліттям. Щиро бажаю вам від народженого Богонемовляти Христа міцності духовних і тілесних сил, нескінченної духовної радості, терпіння, любові від Бога і ближніх, миру і спокою у Державі, а народу нашому подолати всі негаразди сьогодення.

Христос народився! Славимо Його!

Настоятель кафедрального Богоявленського собору м. Острога, благочинний церков Острозького району, митрофорний протоієрей Олександр Максимюк



Христос народився, славімо Його!

Знову настало свято Різдва Христового, і знову ми повертаємось серцем до тієї різдвяної ночі, коли перед здивованими пастухами, які пасли свої отари поблизу Вифлиєма, де у вертепі лежало Боже Немовлятко, з’явився ангел і сповістив їм про священну подію: «Я благовіщу вам велику радість, яка буде всім людям. Бо нині у місті Давидовому народився для Вас Спаситель, Який є Христос Господь» (Лк. 2, 10-11).

Для чого все це було потрібно Богові? Щоб визволити нас від гріха і смерті. З’єднавшись з людською природою, Син Божий очистив її. Він став для нас другим Адамом. Перший Адам зрадив людську природу гріхом, другий Адам – Христос – очистив її і зробив безгрішною.­

Дорогі парафіяни, вітаю вас з великим і радісним святом Різдва Христового та Новим роком. Нехай зустріч з новонародженим месією Христом сповнить ваші душі небесним миром, а серця – добротою та лагідністю. Від щирого серця бажаю вам всім різдвяної радості, святкового настрою, доброго здоров’я та благословенних успіхів.

Благочинний Острозького р-ну, настоятель Свято-Миколаївської церкви м. Острога, прот. Юрій Лукашик


Христос Рождається!

Дорогі браття та сестри!

Сердечно вітаю вас з радісним і світоспасенним святом народження нашого Господа і Спасителя.

Свято Різдва Христового за своєю величчю святкується урочистіше будь-яких свят, окрім Пасхи. У це свято серця всіх християн збагачуються любов'ю та радістю. Тож давайте у цій радості та у щирих колядках звеличимо Христа, який «прийшов знайти і спасти те, що загинуло» (Лк. 19, 10).

У цей світлий день по особливому молімося Богу, щоб Він дарував нам мирне життя, безліч щедрот та благословення на наступний рік. Дай нам Бог у Новому році продовжувати свій життєвий шлях з чистою душею, вдячним серцем та гарними помислами. Пам'ятаймо, що люди, які живуть без любові – мають серце порожнє, а існування таких людей – марне. Тому, усвідомлюючи убогість нашого духовного життя, ми повинні старанно молитися і просити у Бога духовного зростання.

Дух Христа нехай дарує нам безсумнівну та глибоку віру, яку з дня Різдва Христового і до кінця своїх днів ми будемо виливати у любові до кожного ближнього. Христос – це наше життя, світло і спокій. З Ним завжди і скрізь добре.­

Мир вам і благословення Боже! З Різдвом Христовим!

З любов’ю во Христі, настоятель Свято-Воскресенського храму м. Острога, протоієрей Віктор (Земляний)



Вельмишановні дорогі у Христі острожани!

З нагоди Христового Різдва усіх вас вітає священик та громада Української греко-католицької церкви м. Острога.

Лунає дзвін з усіх сторін, і всім нам сповіщає, що днесь Різдво у світі цім для люду засіяло. Земля радіє, людський ж рід до Церкви поспішає, щоби молитвою Христа й колядкою вітали. Радій великий і малий, і бідний, і багатий, впусти до хати доброту, відчуєш радість свята.

Радійте й ті, що у журбі, бо у Різдві лунає Воскресіння, яке веде померлих всіх до вічного спасіння. Любіть Христа, живіть Христом, в Христі усіх вітайте, чиніть добро, любіть усіх, із вірою чувайте. То ж в цей день, прекрасний день Різдва вас хочем привітати,

Надії, миру і добра вам щиро побажати.

Христос Рождається!

З великою пошаною та любов’ю до всіх вас настоятель отець Богдан Коваль та його вірні
Просмотров: 354 | Добавил: Zamkova | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]